Varför flytter ger en insikter

294607_10150344634421206_6024512_nJag brukar dela upp mitt liv i kapitel. Varje drastisk förändring bildar ett nytt. En flytt räknar jag som det. Jag har flyttat 27 ggr om man räknar noggrant. Fem av dom till ställen där jag börjat om från noll, vilsen, förvirrad och utan att känna en kotte. Det var ett äventyr varje gång och jag har tvingat mig själv att vara obehagligt social eller ensam. Jag har träffat människor som lärt mig om livet, om att inte ta skit och att sluta grubbla på saker man inte kan förändra, och om att våga. Alla med sina intressen skilda från mina. Att vara ensam ger en skinn på näsan, man utmanar sig själv på alla möjliga sätt. Man lär sig om hur olika personer & kulturer funkar, att alla har olika åsikter och det är okej. Man blir rätt bra på att känna av människor och situationer. Tar nya vägar, hittar ny inspiration, man formar om sig lite, hittar nya sätt att göra saker på.  Att avsluta ett kapitel är jobbigt för man vet att det är slut. Och man vet inte om det nya blir bättre, men man borde aldrig jämföra.

Jag tänkte därför att denna blogg ska bli en del där jag delar med mig av insikter, lärdomar, framtidsvisioner och lite tips osv, vi får se hur det går, ett experiment. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *